Pexels - Pixabay - CC0“Ik heb jouw offerte gehad, maar die van mijn huidige tussenpersoon is veel goedkoper”. Dat kreeg ik onlangs te horen. Dit triggerde mij om door te vragen. Wat had ik dan fout gedaan. Met mijn ruim 35 jaar ervaring weet ik dat er niet veel verschil in de prijs van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zit. Het genoemde prijsverschil was erg groot. Van welke maatschappij heeft u een offerte gehad? Wie weet kon ik hier iets van leren. Mijn klant noemde maatschappij X. Dat verbaasde mij, want na al die jaren ervaring weet ik dat maatschappij X géén beroepsaansprakelijkheid verzekerd. Voor de zekerheid nog even gebeld met maatschappij X en mijn vermoeden bevestigd gekregen.

Zegt prijs alles

Desondanks bleef ik duur. Tijdens het rondje met de hond hier nog even over nagedacht. Wat is het verschil tussen waarde en prijs? Ik bied een uniek concept aan. Een integraal advies voor een vaste prijs. Ik ontvang géén provisie van de verzekeringsmaatschappij. Daarom ben ik ook niet één op één te vergelijken. Wie weet wat zijn tussenpersoon aan provisie ontvangt? Hoe vaak zie je deze?

Wat bied ik dan?

  • Beheer van verzekeringen;
  • Bedrijfscontinuïteitsplan, wat doe je na een grote calamiteit;
  • Risicomanagementanalyse, welke risico’s loop je en hoe ga je daar mee om. Welke risico’s wil je zelf dragen, verminderen of laten verdwijnen. En wat ga je uiteindelijk verzekeren;
  • Voor de ondernemer zelf een financieel plan. Hoe sta je er privé voor. Wat zou jij willen en hoe regel je dat?

Deze zaken worden continu bijgehouden en bijgewerkt. En dat alles voor een vast bedrag.

Wat mag kwaliteit kosten

Moet ik dan op prijs concurreren? Dan zou ik veel volume moeten realiseren om toch wat marge over te houden. Continu stress en te weinig tijd om kwaliteit te leveren. Geen aandacht voor mijn klanten. Niet alleen mijn klant wil kwaliteit, ik wil dat ook. Ik wil mij omringen met fijne klanten die respect hebben voor tijd en kwaliteit. Een vergelijk op kosten is moeilijk te maken. Provisie wordt niet gecommuniceerd en welke dienstverlening staat hier tegenover? Je moet het zelf ondervinden.

Wil jij weten wat mijn dienstverlening voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op. En laat je verrassen door mijn prijs. Ondanks de flink uitgebreidere dienstverlening is mijn prijs vaak goedkoper dan provisie!

website2.png

Alex van Zanten

Voor een afspraak bel met:
071 260 0660

Of mail via:
info@zekervanzanten.nl