Zeker van Zanten is het bedrijf opgericht door Alex van Zanten. Na een assurantieopleiding en een opleiding in risicomanagement is hij begonnen als ondernemer. Om daarna alle NIBE-certificaten te halen om als Erkend Hypotheekadviseur op te mogen treden. Vervolgens is Alex van Zanten zich gaan verdiepen in pensioenen en verzekeringen. Die verdieping heeft geresulteerd in twee aanvullende master opleidingen:

  • Master in Pensions and Life Assurance, Banking and Financial Support Services
  • Master of Pension Fund Governance

Na veelvuldig werkzaam te zijn geweest als adviseur bij verschillende financiële partijen is hij ook sinds 2001 ondernemer. En als ondernemer zag hij dat veel adviseurs slechts handelen in standaardpakketten. Maar hij herkende de behoefte van veel ondernemers om maatwerk te krijgen waar er ook echt een inhoudelijke adviseur bij betrokken is. De ondernemer wil ondernemen en daarbij is een inhoudelijk financieel plan richtinggevend.

Binnen Zeker van Zanten richten we ons op gefundeerd financieel advies wat aansluit bij de ondernemer. En dat kan door middel van meerdere pakketten die we aanbieden.

Mocht u bij Zeker van Zanten aansluiten dan werken we op de volgende manier:

  1. Telefonische afspraak met Alex van Zanten
  2. Adviesgesprek (bij u op kantoor)
  3. Risicomanagement analyse en verzekeringsadvies
  4. Uw privé financiën in kaart brengen
  5. Implementatie van onze voorstellen

Neemt u contact op als u uw eigen route wil plannen in uw financiële planning.

 

 

website2.png

Alex van Zanten

Voor een afspraak bel met:
071 260 0660

Of mail via:
info@zekervanzanten.nl